Dostal jsem se sem už dřív, ale porada cca 17:15 platí jen už sem dopředu hodím návrh na útok.
Momentálně máme všichni málo nektaru a 1:1 může být dost zdlouhavé a nejisté. Proto bych začal ničit hráče. Jako nejsnažší terč je hráč "josh" se základnou na B11. Poblíž od něj jsou totiž Matouš i Vítek zatímco na kohokoli jiného by se muselo útočit jednotlivě.
1. útok: V lepší situaci je Matouš, kterej má vyšší příjmy a větší klid proto by od něj měla jít "první vlna útoku". Dostane ode mě nektar + to co do té doby natěží a prodá nějakou pastičku. Přibližnej odhad mě vycházel na +-260 hovad (spíš víc).
2. útok: Očekával bych, že první útok bude neúspěšný proto v útoku bude pokračovat Vítek. Nakoupí hovada (+ možná by něco mohl dostat) a pošle útok. Ten by možná mohl vyjít.
3. útok: Kdyby ne jsou v záloze komáři, které má na základně a nejpozději po útoku 3 by měl být hráč josh zničen.
Teď to nejpodstatnější načasování celé akce bych viděl po přepočtu ve
20:00 (Matouš psal, že může až od 19:45 a proč si nepočkat na dalších cca 20 hovad).
Je to návrh k diskuzi pozděj, pak by se mě to nechtělo sepisovat a proto to dávám už teď. Očekávám protesty a návrhy na jiné akce nebo souhlas