Slavek píše:Razitko neni problem, kabely nejake beru.
Nevím jak byly ty Terčiny kabely dlouhý, ale jsou potřeba v podstatě jen dva, relativně krátký (pro mě, ten asi mám) a jeden dlouhý (preventivně do třídy za rohem - loni se to osvědčilo při náporu lidí)
Slavek píše:Isolepy, nuzky,.... si beru na starost.
Nějaké isolepy jsou z loňské burzy a tři jsem dokupoval, takže jich je cca 8, ale pokud ještě nějaké budou, určitě se neztratí.
Slavek píše:Tisknuti zkusim domluvit u tatky na Francouzske.
Ok, na tisknutí se tedy domluvíme v sobotu dopoledne (je vás víc, tak uvidíme).
Slavek píše:Predpokladam, ze program jede i na W7... Petr rikal ze by notebook pujcil, ja muzu pracovni taky, a mozna Slavecek
Burza na Vistách jede určitě, ale W7 nemám kde vyzkoušet, takže to nevím. Žaba slíbila, že když bude potřeba, vezme svůj s Vistama.
Slavek píše:Napsal bych na listek kratsi cas - cca 15 minut po skonceni schuzky - a to nekdo vydrzi venku cekat a poustet.
Na lístcích je jen adresa, nechtěli jsme upozorňovat na možnost jiného vyzvednutí než v tu sobotu. Takže jsem tam nakonec jen změnil adresu na Kounicovu a případný pondělní čas řekneme až se někdo zeptá.
Myslím, že na 14.00 nemá cenu chodit, když první třída se podle Vítka otevře až v 15.00. Přišel bych tak na 14.30.
Každopádně, zatím děkuji všem, co se ozvali. Já věděl, respektive tajně doufal, že nezklamete