Doufám, že jste se všichni z podzimek ve zdraví vrátili a můžete se tak začít věnovat nezadržitelně se blížící se burze. Napřed nezodpovězený dotaz:
Slavek píše:Vitek: Uz jsi zanesl letacky na Antoninskou?
Prase píše:du tam zítra protože sem byl ted týden nemocnej
Nějaká reakce Vítku?
Jak už psal Guláš, rezervujte si prosím pátek a sobotu na burzu a pokud možno to sem i napište ať víme jak na tom jsme. I když věřím, že stejně jako každý rok, vás přijde dost
Kdo by si snad za ty roky nepamatoval, jak to na takové burze chodí, tak časový harmonogram je následující...
Pátek 4.11.2011příprava: 14.30 - 16.00 (5 - 7 lidí)
výběr věcí: 16.00 - 18.30 (12 lidí)
Kompasáci: 18.30 - cca 20.00 (když už tam jste, tak určitě utíkat domů nebudete, že jo
)
Sobota 5.11.2011příprava: 8.00 - 9.00 (čím víc, tím líp, ale alespoň 5 by se šiklo a pokud budeme přenášet věci, tak ještě víc)
prodej: 9.00 - 12.00 (minimálně 10 lidí)
příprava: 12.00 - 16.00 (napřed se musí počkat na vytištění seznamů, takže ze začátku je čas na skočení si na oběd)
výplata a vrácení věcí: 16.00 - 18.30 (alespoň 10 by bylo ideální)
úklid: 18.30 - cca 20.00 (čím víc, tím líp)
Dále je potřeba zajistit...
Počítače: beru já, Vítek a ? Minimálně ještě jeden je potřeba, takže kdo se hlásí? Vemte si k nim prosím i případné prodlužky nebo rozdvojky.
Síť: wifinu bere Guláš, vezmeš prosím i nějaké UTP kabely? Mám sice jeden dlouhý, ale už loni dělal problémy.
Tiskárna: od úrazovky už nemám klíče, takže pokud nikdo jiný nesežene nějakou bližší náhradu, pak budeme tisknout u Žaby doma, což zabere cca hodinu a půl :-/
Paragony: stačí jich pár, prosím Alču o zajištění (pokud nejdeš, napiš to prosím)
izolepy, nůžky, tužky: vemte někdo z klubovny (a napište prosím, kdo se toho ujme)
razítka: prosím obě razítka na burzu (můžu se Guláši prosím pro jedno stavit během týdne? Ideálně úterý večer)
vizitky: jak to bude s vracením nevyzvednutých věcí?
Venku není zvonek, takže co uvést na "vizitky"?Určitě jsem na něco zapomněl, takže se klidně připomeňte