Ples KOMPASu

Informace o akcích oddílů i celého klubu

Moderátor: Tamara

Ples KOMPASu

Příspěvekod Slavek » 23 pro 2009 09:41

Ples se kona v sobotu 13.unora 2010 ve Zbysove u Brna - v Country saloonu jako obvykle.

Na organizatora - Janu Navratovou - jsem vznesl par dotazu, ted mi prisla odpoved.
Doprava - IDOS (ktery v noci ovsem nejezdi :-)) ) nebo auty. Auta vidim jako problem - neni tolik lidi co nebudou pit (a maji ridicak ;-) ) a proto je pocet volnych mist omezen. A navic nejsme schopni se dopredu zkontaktovat s ridici-byvalymi KOMPASaky a sehnat prislusny pocet mist.
Jako varianta by byla tam zustat do rana, ale....-
Ubytovani - levne prespani ve spacaku neni mozne.

Na konci napsala, ze organizuje ples a ne problemy ucastniku....
Tak to s nejakou hromadnou ucasti nevidim....
Slavek
Náčelník

Příspěvekod Vojťánek » 23 pro 2009 16:03

Na Petiných anrozkách jsme se bavili se Zdenálem a předběžně jsme se dohodli, že Míla, Neville, Vítek a já tam povalíme jako orgové, takže tam dost pravděpodobně budeme i spát...
Vojťánek

Příspěvekod Slavek » 20 led 2010 08:23

Na organizacnim plesu vyboru se probirala moznost levneho prespani, jak jsem ji navrhoval. V podstate na to kyvli. Rezim bude takovy, ze pokoj se musi zaplatit, ale lze to rozpocitat na vice lidi. Napr. tedy 3-luzkovy muze byt pro 6 (polovina ve spacaku) pro kazdeho za polovicni cenu.
Ja tam nebudu - musim do Prahy na Mistrovstvi republiky zaku (decka odmitli jet s Juraskem....a ani se jim asi nedivim), ale JEDTE V CO NEJVETSIM POCTU !!! Mohli bychom ukazat, ze KOMPAS zije !!!
Slavek
Náčelník

Příspěvekod neville » 20 led 2010 14:40

Já jedu!
neville

Příspěvekod Prase » 20 led 2010 15:04

ano neville ty jedes ale jako org pokud sidobre spominam:)
Prase

Příspěvekod neville » 03 úno 2010 20:52

!!POZOR ČTĚTE!!

Dnes jsem byl u Jany Návratové a společně s Jurou Nešporem jsme se bavili o Plesu Kompasu. Především šlo o to kdo a jak tam pojede. Nahlásil jsem že jedu já, Vítek, Vojta a Míla jako pomocníci. Bylo mi řečeno, že ne na každého pomocníka se však práce dostane. To není problém, dá se zabavit samozřejmě i jinak. Budeme mít dvoulůžkový pokoj, kde se můžeme naskládat prakticky libovolně, každopádně se to bude platit, ale rozpočítá se to. Zbytek organizátorů (lišky - Zdenál, Terka, Blanka, Baleš, aj.) budou spát v místnosti pro pět osob, takže pokud by u nás bylo příliš těsno, může jít k nim. Snad nemusím připomínat, že spacáky a karimatky s sebou, pouze je dva vyvolení na postelích nebudou potřebovat, ale ani karimatky, ani spacák se nepronesou.
Řekl jsem také, že nějak se tam dopravíme vlastní stopou, do Zbýšova by to mělo jít MHD, zbytek dojít. Já pojedu s tombolou a takovými věcmi vozem, na místě zaberu ten pokoj. S cestou zpět se počítá na druhý den, když by někdo mermomoci chtěl jet již večer domů bez spaní, mohl by se teoreticky přifařit k někomu, kdo bude mít volná místa, jede náhodou do Brna a náhodou nepil. Večer MHD nejezdí. Jinak příští den (neděle) se odjíždí v dopoledních hodinách, před obědem budeme doma.

Matouše, Martiny a Jáchyma se výše uvedené moc netýká, předpokládá se, že jedou s rodiči a všechno domlouvání by také měli vést přes ně.
Samozřejmě tak i ostatní, co tam jedou přes rodiče.

KONEČNÝ POČET OSOB POTŘEBUJI VĚDĚT NEJPOZDĚJI DO PÁTKU. Spojím se s Jurou Nešporem, kterému mám nahlásit počet lidí. Zatím počítám s námi čtyřmi, s Jášou, Matoušem a Martinou se těšíme na tamější shledání (snad), ale ti pouze přes rodiče.

Zde je pozvánka, co se rozesílala (omlouvám se, že to zabere tolik mísrta, ale není to soubor a nebudu ho tvořit):

Nazdárek přátelé,

taxe nám bál přiblížil a je na čase Vám ho připomenout, abyste se nás
přestali furt ptát - vypadáte pak jako sklerotici.....;-)))

Všechny podstatné informace máte uvedeny dole v textu, rezervujte si místa u
stolů včas, ať Vám je můžeme nachystat na přání.

Dávám také na vědomí všem, že část účastnic a účastníků se letos chystá
vyrazit do Zbýšova pod vlivem filmu Rebelové (tedy co se oděvů týče,
inspirace 50. léty).

Kdo by se chtěl přidat, může a bude to vítáno. Kdo ne, bude vítán též, neb
se na Vás těšíme v jakémkoli úboru.

Přepošlete pozvánku dál všem, kteří nejsou v našem adresáři a možná by
stejně vy neradi zmeškali vrchol společenské sezóny brněnského regionu!

Zatím tedy čau

Jana + Jirka

A to je snad všechno, co jsem chtěl říct... :D
neville

Příspěvekod Vojťánek » 04 úno 2010 01:29

Jestli vás tam jede tolik, tak tam bude dostatek lidí na reprezentaci Tamary a já jet nemusím, tuplem, když se ne na každého z nahlášených organizátorů dostne práce... Plesy mi nikdy nic neříkaly a vůbec se mi tam nechce...
Vojťánek

Příspěvekod Milan » 06 úno 2010 11:59

Sorry, že píšu tak pozdě, ale na ples nepojedu. Nevyjde mi to s pěnězma.
Milan

Příspěvekod neville » 06 úno 2010 14:08

Ach jo. Nejel by někdo jako náhrada, prosím? Jurovi Nešporovi jsem včera řekl, že pojedeme tři a nechci si u něj udělat špatnou pověst.
neville

Zpět na Akce Kompasu