Sklad

Informace o akcích oddílů i celého klubu

Moderátor: Tamara

Sklad

Příspěvekod Slavek » 14 kvě 2009 08:15

Neville a Milo - bavil jsem se se spravcem domu, kde je sklad.
Neni si jisty, jestli se nemenil vchodovy zamek do domu (1.dvere). Mate si to zkontrolovat, nemuseli bychom se tam dostat pokud by bylo zamceno (vikend, brzo rano,...)
Slavek
Náčelník

Příspěvekod Milan » 15 kvě 2009 09:09

Jestli myslíš od vchodových dveří do baráku tak ty sme neměli nikdy, protože nebývali zamčený.
Milan

Příspěvekod Slavek » 12 čer 2009 15:03

Milo, slo by zaplatit za sklad za rok 2009? Diky moc.
Slavek
Náčelník

Příspěvekod Milan » 26 čer 2009 08:07

Dneska sem to poslal. Doufám, že sem to zaplatil přesně, protože vždycky zapomenu kolik se má za co platit.
Milan

Příspěvekod Slavek » 26 čer 2009 09:06

Podle toho, co psal Viktor na strankach KOMPASu, by to melo byt 7.140
Slavek
Náčelník

Příspěvekod Slavek » 07 srp 2009 14:17

Na klubovne je ted stavebni mumraj...
Aby se nam neco neztratilo, asi by bylo dobre cennejsi veci (stany) dat po tabore na sklad.
Slavek
Náčelník

Příspěvekod neville » 25 úno 2010 18:48

Byl jsem dnes na skladě, pokusil se tam o úklid, vyvětral jsem (jak to šlo, ale moc ne, je tam konstantně o 4 stupně míň, než venku) a došel jsem k závěru, že musíme udělat revizi skladu a následnou selekci věcí, které jsou už opravdu na nic.

Uvedu pár příkladů:

Stará rádia či co, zkrátka elektro, co již dávno nepamatuji, mimo jiné jsou tam i velké repráky, ale nevím, jestli vůbec jedou a jak se tam vlastně dostaly.

Staré celty na stany, jsou funkční, či ne?

Staré stany, zřejmě áčka, i s hromadou dalšího vybavení, oproti těm novým jsou opravdu neuvěřitelně obrovské.

Část hangáru, možná je to hangár celý, možná je to stěna k jídelně.
Také je tam hromada kotvících lan, mám pocit i tyčí a hlavně je tam spousta kolíků na hangár (typuji tak na 4 stany).

Také je tam spousta kuchyňského náčiní, cca pro 2-3 tábory.

Mimo jiné tam jsou nosítka, 2 vzduchovky, bezdiabolkovou kontrolou prošly na 100% a je tam i 8 lakrosek, na klubovně je alespoň ještě jedna, já mám taky jednu :arrow: můžeme dát lakros! :D

Pročištěním skladu si slibuji uvolnění mnohých prostor, možná někdo by nějakou, pro nás již nepotřebnou, věc chtěl a třeba bychom si tím i něco málo přisypali do pokladny.
neville

Příspěvekod Aguti » 25 úno 2010 20:01

neville píše:Byl jsem dnes na skladě, pokusil se tam o úklid, vyvětral jsem (jak to šlo, ale moc ne, je tam konstantně o 4 stupně míň, než venku)

jj, v létě je tam nádherně chladno ;-)

neville píše:Stará rádia či co, zkrátka elektro, co již dávno nepamatuji, mimo jiné jsou tam i velké repráky, ale nevím, jestli vůbec jedou a jak se tam vlastně dostaly.

Repráky se prý svého času používaly na plese nebo takové nějaké akci. Ale myslím, že pokud nechceme dělat muzeum, mohlo by se to vyhodit/prodat

neville píše:Staré celty na stany, jsou funkční, či ne?

Když jich dáš víc na sebe, tak ano ;-) Celty bych rozhodně nevyhazoval. Mohou se hodit na cokoliv (od latrín až po obleky)

neville píše:Staré stany, zřejmě áčka, i s hromadou dalšího vybavení, oproti těm novým jsou opravdu neuvěřitelně obrovské.

Jsou obrovské, ale taky jsou pro více lidí. Nicméně bych vzhledem k počtu členů Kompasu byl pro je už konečně zcela vyhodit

neville píše:Část hangáru, možná je to hangár celý, možná je to stěna k jídelně. Také je tam hromada kotvících lan, mám pocit i tyčí a hlavně je tam spousta kolíků na hangár (typuji tak na 4 stany).

S hangárem nevím. Musel by se rozbalit. Ale lana i tyče bych nechal. Případně převezl na Kunčinu Ves.

neville píše:Také je tam spousta kuchyňského náčiní, cca pro 2-3 tábory.

To si nemyslím. Dal se tím vybavit Brzkov a na nic jiného už nebylo... Doporučuji probrat a vyhodit nefunkční.

neville píše:Pročištěním skladu si slibuji uvolnění mnohých prostor

Neboj, my ty prostory zase zaplníme ;-)
Aguti

Příspěvekod Slavek » 26 úno 2010 14:25

neville napsal:
Stará rádia či co, zkrátka elektro, co již dávno nepamatuji, mimo jiné jsou tam i velké repráky, ale nevím, jestli vůbec jedou a jak se tam vlastně dostaly.

Repráky se prý svého času používaly na plese nebo takové nějaké akci. Ale myslím, že pokud nechceme dělat muzeum, mohlo by se to vyhodit/prodat

Obcas na klubovne promitame. Pokud jsou funkcni, muzeme je prenest tam a nemusim je tahat z domu.

neville napsal:
Staré celty na stany, jsou funkční, či ne?

Když jich dáš víc na sebe, tak ano Wink Celty bych rozhodně nevyhazoval. Mohou se hodit na cokoliv (od latrín až po obleky)

neville napsal:
Staré stany, zřejmě áčka, i s hromadou dalšího vybavení, oproti těm novým jsou opravdu neuvěřitelně obrovské.

Jsou obrovské, ale taky jsou pro více lidí. Nicméně bych vzhledem k počtu členů Kompasu byl pro je už konečně zcela vyhodit

Navrhuji nic nevyhazovat. Udelal bych seznam, ceho se budeme chtit zbavit, a prednoste rekl zajemcum. Teprve zbytek bych pak resil...

neville napsal:
Část hangáru, možná je to hangár celý, možná je to stěna k jídelně. Také je tam hromada kotvících lan, mám pocit i tyčí a hlavně je tam spousta kolíků na hangár (typuji tak na 4 stany).

S hangárem nevím. Musel by se rozbalit. Ale lana i tyče bych nechal. Případně převezl na Kunčinu Ves.

Na Kuncine vsi by se to mohlo hodit, jsem pro vsemi dvaceti.

neville napsal:
Také je tam spousta kuchyňského náčiní, cca pro 2-3 tábory.

To si nemyslím. Dal se tím vybavit Brzkov a na nic jiného už nebylo... Doporučuji probrat a vyhodit nefunkční.

Nadobi, co si pamatuji podle Robina, bylo opravdu pro dva tabory. Takto se obsluhoval Brzkov a pripadny dalsi oddilovy.
Slavek
Náčelník

Příspěvekod neville » 26 úno 2010 22:56

Děkuji za skvělé odpovědi, myslím, že prohlídka by se mohla konat klidně i po tom, co se vrátíme z hor, domluvíme se. :D
neville

Zpět na Akce Kompasu