!!POZOR ČTĚTE!!
Dnes jsem byl u Jany Návratové a společně s Jurou Nešporem jsme se bavili o Plesu Kompasu. Především šlo o to kdo a jak tam pojede. Nahlásil jsem že jedu já, Vítek, Vojta a Míla jako pomocníci. Bylo mi řečeno, že ne na každého pomocníka se však práce dostane. To není problém, dá se zabavit samozřejmě i jinak. Budeme mít dvoulůžkový pokoj, kde se můžeme naskládat prakticky libovolně, každopádně se to bude platit, ale rozpočítá se to. Zbytek organizátorů (lišky - Zdenál, Terka, Blanka, Baleš, aj.) budou spát v místnosti pro pět osob, takže pokud by u nás bylo příliš těsno, může jít k nim. Snad nemusím připomínat, že spacáky a karimatky s sebou, pouze je dva vyvolení na postelích nebudou potřebovat, ale ani karimatky, ani spacák se nepronesou.
Řekl jsem také, že nějak se tam dopravíme vlastní stopou, do Zbýšova by to mělo jít MHD, zbytek dojít. Já pojedu s tombolou a takovými věcmi vozem, na místě zaberu ten pokoj. S cestou zpět se počítá na druhý den, když by někdo mermomoci chtěl jet již večer domů bez spaní, mohl by se teoreticky přifařit k někomu, kdo bude mít volná místa, jede náhodou do Brna a náhodou nepil. Večer MHD nejezdí. Jinak příští den (neděle) se odjíždí v dopoledních hodinách, před obědem budeme doma.
Matouše, Martiny a Jáchyma se výše uvedené moc netýká, předpokládá se, že jedou s rodiči a všechno domlouvání by také měli vést přes ně.
Samozřejmě tak i ostatní, co tam jedou přes rodiče.
KONEČNÝ POČET OSOB POTŘEBUJI VĚDĚT NEJPOZDĚJI DO PÁTKU. Spojím se s Jurou Nešporem, kterému mám nahlásit počet lidí. Zatím počítám s námi čtyřmi, s Jášou, Matoušem a Martinou se těšíme na tamější shledání (snad), ale ti pouze přes rodiče.
Zde je pozvánka, co se rozesílala (omlouvám se, že to zabere tolik mísrta, ale není to soubor a nebudu ho tvořit):
Nazdárek přátelé,
taxe nám bál přiblížil a je na čase Vám ho připomenout, abyste se nás
přestali furt ptát - vypadáte pak jako sklerotici.....
))
Všechny podstatné informace máte uvedeny dole v textu, rezervujte si místa u
stolů včas, ať Vám je můžeme nachystat na přání.
Dávám také na vědomí všem, že část účastnic a účastníků se letos chystá
vyrazit do Zbýšova pod vlivem filmu Rebelové (tedy co se oděvů týče,
inspirace 50. léty).
Kdo by se chtěl přidat, může a bude to vítáno. Kdo ne, bude vítán též, neb
se na Vás těšíme v jakémkoli úboru.
Přepošlete pozvánku dál všem, kteří nejsou v našem adresáři a možná by
stejně vy neradi zmeškali vrchol společenské sezóny brněnského regionu!
Zatím tedy čau
Jana + Jirka