Provedl jsem mírnou aktualizaci mého původního příspěvku. Kromě toho nejdůležitějšího, a to jsou lidi, nám stále schází alespoň jeden (ideálně dva) notebook a tužky a nůžky z klubovny...
Dojdu, bohužel ale jenom na pátek, ale zato můžu na celej Noťas můžu vzít, s tím, že bych vám ho tam tím pádem asi nechal na sobotu, myslím, že by neměl být problém. Taky rozšířím leták nějakýma kanálama (asi akorát elektronicky) mezi skauty.
takže pro slávka a agutiho: oba dny plánují přijít: já, ivča, petr, neville, filip, tom čepera jenom v pátek: david křivánek,vítek, matouš, dan kinc jenom v sobotu: petr kluska
Burza je úspěšně za námi, takže bych rád poděkoval všem, kteří jakkoliv přiložili ruku k dílu, bez vás by burza nikdy neproběhla...
Výsledek je cca stejný jako loni, podrobnosti naleznete v důvěrné sekci. Pokud někde na ulici uvidíte letáček, tak jej prosím odstraňte. Díky
Pro Guláše: 1) mohu Ti zítra na schůzku doručit peníze? 2) bude potřeba zaplatit škole 3) jak to bude s vyzvedáváním věcí a peněz na klubovně (není zvonek, domluvit se předem?)? Už se mně ozvala paní s kolem...