Dekuji, ze jste me seznamili s diskuzi probihajici na Facebooku.
> Terka: Slávek nemůže svolat volební seminář, to za prvé
To je pravda. Nejsem statutar KOMPASu, jenom mistonacelnik JizniMoravy a tedy statutar nadrizene slozky.
Ale posledni seminar v roce je volebni, neni to muj vymysl. Mozna si nekteri vzpomenou...
> za druhé ho nemůže svolat takto a ještě 5 dní dopředu.
Nic nesvolam 5 dni dopredu. O tom, ze je seminar, se vedelo davno. Jeho program je tam taky dele.
Pouze jsem pred par dny poprosil Toma, at to da vedet i na Facebook, protoze jsem chtel mit jistotu ze to zaregistrujete.
> Je napřed potřeba projít si nové stanovy, domluvit se kolik lidí a za jakých podmínek můžeme volit, a pak teprv řešit volbu samotnou.
Nic se nemusi menit. Stavajici praxe neni v rozporu s novymi stanovami.
> Nehledě na to, že nám stejně neudělají registraci statutářů dřív než v únoru, páč není precedens.
Otazka registrace s tim nesouvisi, statutari mohou a musi fungovat i drive. Je potreba udelat spoustu veci a zacit to davat do poradku -
cekat do unora jenom aby se napsal na papir seznam statutaru je nesmysl.
Napr. tento rok se musi podavat ucetnictvi elektronicky, je potreba zridit datovou schranku,....
> Matouš Kratochvíl: Jinak za mě, byl bych radši, pokud mám kandidovat na hospodáře, abych taky taky mohl být...
Po nasi vymene mailu jsem mel za jiste, ze chces nadale kandidovat. Nebo jsi si to rozmyslel? Nebo chces vys...?
Vsichni Te zname, a radi zvolime i v nepritomnosti.